01 Dec 2022 Înregistrare     Autentificare

revenire la pagina anterioară...


imagine: România va participa, pentru prima data, la editia internationala a concursului “World Entrepreneur Of The Year”

România va participa, pentru prima data, la editia internationala a concursului “World Entrepreneur Of The Year”

România va participa pentru prima data la editia internationala a competitiei World Entrepreneur Of The Year ce va avea loc în iunie 2015 la Monte Carlo.
Programul “Entrepreneur Of The Year” a fost demarat de Ernst & Young în 1986, în Statele Unite. Actuala editie a competitiei “Entrepreneur Of The Year” s-a desfasurat în 145 de orase din 60 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala, iar câstigatorii la nivel national vor concura global pentru titlul World Entrepreneur Of The Year.

România va fi reprezentata de Mircea Tudor, care la sfarsitul lui 2014 a câstigat programul local “Entrepreneur Of The Year”.

Mircea Tudor, este un renumit inventator român, cunoscut pentru realizarea primului scanner pentru avioane din lume. Mircea Tudor a înfiintat în 1994 MBTelecom, având ca obiect de activitate integrarea de sisteme de securitate de complexitate medie si mica.

MB Telecom este în prezent singurul IMM din lume care activeaza în domeniul tehnologiilor de scanare radioactiva si singura companie din lume care a câstigat de doua ori Marele Premiu al Salonului de Inventii de la Geneva, în 2009 si 2013.

Produsul Roboscan Aeria este o tehnologie unica in prezent in lume care poate radiografia in cateva minute fuzelajul si aripile unui avion, cu scopul de a identifica orice obiecte de contrabanda sau amenintare aflate la bord sau ascunse in cavitatile tehnice ale avionului. Ca aplicatie militara, scannerul poate diagnostica in timp foarte scurt si aparatele de zbor mitraliate, cu scopul de a determina rapid daca acestea mai pot zbura in deplina siguranta sau necesita interventii urgente.
În prezent, Roboscan Aeria a devenit un produs matur din punct de vedere comercial, singurul de acest fel pe piata mondiala. MB Telecom isi propune ca în cinci ani sa plaseze câte un scanner de avioane în primele 500 de aeroporturi din lume, ceea ce ar putea propulsa compania la o cifra de afaceri de un miliard de euro.

Circa jumatate dintre companiile listate pe NASDAQ au în spate antreprenori care au participat si câstigat competitii de acest gen.

Sursa: AGERPRES

Articole similare:
Romanii nu mai sunt interesati sa-si deschida propria afacere ! - 25/Nov/2016
Finantari nerambursabile pentru participarea Targul IMM - TIMM 2016 - 29/Oct/2016

Publicat la data: 30/04/2015
Cuvinte cheie: entrepreneur,year,romania,participare
Stiri, noutati
Inscris la categoria: stiri economie si afaceri


Acest site foloseste cookies; prin continuarea vizitei pe acest site, va dati acordul cu utilizarea cookies.