13 Dec 2017 Înregistrare     Autentificare

Pentru a respecta legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa acordati câteva momente examinarii aspectelor esentiale ale Politicii de confidentialitate a portalului de afaceri InfoGold.

Novotek SRL, in calitate de administrator al website-ului www.infogold.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

 

Definitii
1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale
2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, stergerea sau distrugerea;
3. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate;
5. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutii ale statului, care prelucreaza date cu caracter personal;
6. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile statului, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
7. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
8. date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
9. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea datelor cu caracter personal
Administratorului poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Atentie: administratorul acestui portal:
- NU VA SOLICITA NICIODATA de la dvs. codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, codul cardului de sanatate sau alte informatii de acelasi tip.
- NU VA VINDE si NU VA FACE publice adesele de e-mail ale utilizatorilor

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.infogold.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
• pentru a crea si publica continutul cel mai relevant pentru dvs.
• pentru a îmbunatati calitatea serviciilor noastre si pentru a dezvolta altele noi;
• realizarii de analize/rapoarte precum si informari;
• publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre administrator;
• pentru a îmbunatati securitatea prin protectia împotriva fraudei di abuzului;.

Administratorul colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul portalului (website-ului)., inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

Portalul utilizeaza cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
• pentru a imbunatati securitatea accesului.
• pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

Administratorul portalului poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
(a) conformarea la rigorile legii;
(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale administratorului portalului si a celor care publica in mod autorizat informatii pe portalul Infogold
(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre institutii omplicate in plati online, conform prevederilor Legii 677/2001.

 

Securitatea datelor colectate
Propietarul utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, conform prevederior legale in vigoare.
Serverele pe care este gazduit portalul InfoGold apartine unui furnizor de servicii acreditat, care depune eforturi permanente pentru a proteja datele de pe server. Alaturi de furnizorul nostru, si specialistii nostri depun toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal.

 

Legaturi externe
Portalul contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului administratorului, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri si veti accesa/vizita aceste website-uri trebuie sa tineti cont de faptul ca acestea pot avea o politica de confidentialitate diferita de a noastra.

 

Acest site foloseste cookies; prin continuarea vizitei pe acest site, va dati acordul cu utilizarea cookies.