28 Jan 2023 Înregistrare     Autentificare

Portalul InfoGold este un portal romanesc de afaceri care isi propune sa puna la dispozitia celor interesati de demararea si dezvoltarea unor afaceri informatii utile, ce pot contribui la succesul afacerii.

Portalul contine analize si articole articole tematice, precum si informatii de ultima ora din sfera afacerilor nationale si international, care pot fi extrem de utile oamenilor de afaceri in activitatea zilnica si mai ales in luarea deciziilor importante.
Marea majoritate a articolelor sunt create de consultanti de afaceri seniori, a caror experienta in domeniul afacerilor a fost validata prin serviciile pe care le-au furnizat unor firme de renume sau prin proiectele pe care acestia le-au dus la bun sfarsit.

Portalul isi propune sa concentreze informatiile din zona business-ului romanesc, si international, spre a le oferi intreprinzatorilor sansa devoltarii afacerilor pe baze solide.
Pe langa furnizarea de informatii de business, portalul InfoGold ofera si posibilitatea promovarii afacerilor romanesti prin intemediulului catalogului de firme precum si a zonei cu anunturi ale companiilor.
Firmelor care isi creaza conturi li se pun la dispozitie si facilitati de tip B2B.

 

 

Acest site foloseste cookies; prin continuarea vizitei pe acest site, va dati acordul cu utilizarea cookies.