15 Apr 2024 Înregistrare     Autentificare

revenire la pagina anterioară...


Inchirieri masini in strainatate din Timisoara

imagine: Inchirieri masini in strainatate din Timisoaraimagine: Inchirieri masini in strainatate din Timisoara

Categoria: Diverse
Pret : 70.00 RON
Anunț valabil pînă la: 18/Sep/2027
Prezentare: Inchirieri auto in afara tarii, rent a car extern

inchirieri masini in strainatate din timisoara O conditie importanta pentru a inchiria o masina in afara tarii este de a stabili cu exactitate kilometri care vor fi parcursi pe perioada respectiva. Masinile noastre pot fi inchiriate din Timisoara in toata Europa pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.
Cand rezervi o masina de la West Rent a Car pentru a te deplasa in strainatate este necesar sa iei in considerare anumite aspecte importante:
garantia aferenta inchirierii se calculeaza in functie de locatie, perioada si km parcursi;
in general, toate autoturismele sunt inchiriate in tariile din Comunitatea Europeana (Italia, Germania, Spania, Franta, etc), in cazul tariilor non Europene, persoana denumita in contract trebuie sa obtin procura in vederea calatorie in aceste locatii (Rusia, Croatia, Elvetia, Serbia, Turcia, etc);
in cele mai multe cazuri, conducatorul auto suplimentar nu este acoperit de asigurare pentru conducere in strainatate, poate conduce doar soferul principal.
de asemenea, este important sa se stie ca daca doriti sa vizitati insulele Greciei, Spaniei trebuie sa solicitat permisiunea in momentul rezervarii. In cazul in care este permis, va rugam sa retineti ca, in timpul transportului naval, inchirierea masinii nu este acoperit de asigurare, precum si alte daune subite la bordul transportorului este responsabilitatea conducat

Date de contact:
Firma: West Rent a Car [detalii despre firma...]
Persoana de contact: Dobre Razvan
Telefon: 0749540954
E-mail:


[ofertă înscrisă la data de: 20/Jun/2017]
Acest site foloseste cookies; prin continuarea vizitei pe acest site, va dati acordul cu utilizarea cookies.